Onderwijs


filosofie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Onderwijs
Thomas More Academie
Thomas More Academie
http://www.thomasmore.nl/

Gerelateerd
 • Delta Deelnemingen vraagt belegger geduld
  Nadat in 2014 de resultaten van de deelnemingenfondsen van Delta Lloyd Asset Management achterbleven, vraagt fondsmanager Angus Steel beleggers om geduld en vertrouwen op herstel in 2015.
 • De filosofie achter het slijpen van een potlood
  StuBru-presentator Stijn Van de Voorde trekt momenteel rond met zijn voorstelling ?Spijtig van de bomen?, een show over boeken die misschien beter niet geschreven waren.De voorstelling gaat ov
 • Transferdagboek 17/05: Cech, Di María, Touré en Dzeko
  Het voetbalseizoen nadert zijn einde en bij clubs in binnen- en buitenland gaat het vizier langzaamaan op de toekomst. Daarom het Transferdagboek.
 • Filosofie in Senegal
  Pikine, Saint-Louis, een bruisende buurt in een middelgrote stad in Senegal. Bussen zitten er afgeladen vol, taxi's rijden er onophoudelijk en in beide klinkt swingende mbalax door de luidsprekers. Chauffeurs verzorgen er met plezier de muzikale omkadering voo...
 • Lezing Agnieten-convent
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.

 • Privacybeleid