Algemeen


filosofie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Algemeen
Denkweg.nl
Denkweg.nl
http://www.denkweg.nl

Filosofie Op Yahoo
Browse resources about philosophers and philosophy, including schools of thought, study guides, university departments, and conferences. explore sites about greek philosohy, eastern philosophy, existentialism, objectivism, ethics, and humanism.
http://dir.yahoo.com/Arts/Humanities/Philosophy/

Filosofie.nl
Filosofie.nl
http://www.filosofie.nl

Filosofisch Woordenboek
A concise guide to technical terms and personal names often encountered in the study of philosophy, with links to sources of additional information.
http://www.philosophypages.com/dy/index.htm

Guide To Philosophy
A comprehensive collection of online philosophy resources. well-organized, easy to navigate, regularly updated.
http://www.earlham.edu/~peters/philinks.htm

Gerelateerd
 • Reportage: Felix & Sofie: het metamodernisme en engagement..
  Een gem
 • De filosofie van het water
  Iets gewoners dan water bestaat niet. Maar water verandert in iets heel bijzonders wanneer het door de ogen van een filosoof wordt gezien. Zoals door de ogen van René ten Bos.
 • 'Als de dood er is, ben jij er niet'
  Denker des Vaderlands René Gude is stervende. Wim Brands sprak met hem over wat er werkelijk toe doet. Een voorpublicatie uit 'Sterven is doodeenvoudig. Iedereen kan het.' René, hoe gaat het met ... - 'Als de dood er is, ben jij er niet' - Religie & filosofie, Filosofie
 • Studentenopstand: terug in de tijd
  De studenten van de UvA zijn in opstand . Het eerbiedwaardige Bungehuis aan de Spuistraat is bezet. Alle toegangen zijn gebarricadeerd en de gevel...
 • Lezen is een belangrijk onderdeel van de opvoeding
  ROOSENDAAL ? Algemeen bestuurslid Kees Vermeeren en penningmeester Annelies Maas van de Rederijkerskamer de Witte Roos zijn uitermate tevreden over het feit dat de door hen georganiseerde lezing van Joris Luyendijk in Parrotia op vrijdag 13 maart nagenoeg is uitverkocht. Dit resultaat mag op het conto worden geschreven van de Rederijkerskamer in samenwerking met Bibliotheek VANnU en boekhandel Het Verboden Rijk. Stichting de Witte Roos heeft zich ten doel gesteld om kennis van literatuur te bevorderen en het lezen ervan te stimuleren. Men richt zich daarbij met name op de jeugd middels lees- en schrijfprojecten. Daarnaast worden schrijvers uitgenodigd om ?

 • Privacybeleid