Kind en Jongeren


filosofie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kind en Jongeren
De Wijsneus
De Wijsneus
http://www.wijsneus.org/

FiloBytes
FiloBytes
http://www.filobytes.nl/

Kinderfilosofie
Kinderfilosofie
http://www.kinderfilosofie.nl/

Zeno
Zeno
http://www.zenopraktischefilosofie.be/

Gerelateerd
 • Meer filosofie!
  Volgens het SCP zijn we op dit moment doodsbang voor Islamitische Staat, maar volgens mensen die het weten kunnen is dat een lachertje. Ons bedreigt een veel groter gevaar. Robots. Een paar maanden geleden waarschuwde minister Lodewijk Asscher dat robots … Continue reading →
 • Review: TL;DR leert je om kortere e-mails te schrijven
  TL;DR is een nieuwe e-mailapp waarmee je wordt uitgedaagd om kortere e-mailberichten van 30 woorden te schrijven. De app kan alleen Gmail aan.
 • Tentoonstelling Heilige Geometrie en Spiritualiteit
  Bijzondere tentoonstelling over Heilige Geometrie en Spiritualiteit in Groningen Academie Minerva (dep. Oude Groninger Natuurmuseum)!
 • Leesgroep filosofie
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Desso en ProRail sluiten deal over duurzame nieuwbouw Utre..
  Desso en ProRail sluiten deal over duurzame nieuwbouw Utrecht | Vastgoedjournaal - Actuele informatie over de vastgoedmarkt

 • Privacybeleid